lauantai 26. toukokuuta 2018

Kesä on tulossa!

Toukokuussa olemme päässeet nauttimaan poikkeuksellisen lämpimästä säästä ja olemmekin viihtyneet paljon ulkona. Osallistuimme koko koulun voimin siivoamaan koulun lähiympäristöä ja oppilaat olivat uskomattoman tehokkaita roskien kerääjiä. Lisäksi olemme pitäneet lukuhetkiä ulkona ja nautiskelleet auringosta.  



Aapiset on nyt luettu ja perjantaina ne lähtivät odottamaan ensi syksyä ja uusia tulevia ekaluokkalaisia. Harjoittelimme vielä lopuksi pieniä näytelmiä. 


 Olemme harjoitelleet kevätjuhlaesitystämme ahkerasti ja tulettekin näkemään ensi lauantaina varsinaisen spektaakkelin! Lisäksi olemme osallistuneet innolla juhlan koristeluihin. Olemme askarrelleet sekä perhosia ja leppäkerttuja että valtavia kukkia. 



 Viime viikolla osallistuimme Kaikki pelaa-jalkapalloturnaukseen Puistolassa. Tapahtumassa nautittiin yhdessä tekemisen riemusta ja pelattiin kolme peliä muiden koulujen joukkueita vastaan. Maaleja ei laskettu vaan tärkeintä oli reilu peli ja tekemisen ilo. Kaikki pääsivät pelaamaan ja vaihtopenkki kannusti kavereita upealla innolla. Maalivahtinakin pääsivät käymään kaikki halukkaat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti