perjantai 29. syyskuuta 2017

Liikenne ja turvallisuus-viikko

Tällä viikolla teemana on ollut liikenne ja turvallisuus. Maanantaina meillä oli koko koulun yhteinen poistumis- ja suojautumisharjoitus. Harjoituksen yhteydessä keskusteltiin vaaratilanteiden ehkäisemisestä ja vaaratilanteessa toimimisesta. Aihe herätti oppilaissa paljon keskustelua. Lisäksi tällä viikolla suoritettiin jalankulkijan passia. Kävimme läpi liikennemerkkejä, turvallista tien ylitystä, pimeällä liikkumista ja autossa matkustamista.


Perjantaina teimme pienen vaikuttamiskampanjan. Maalasimme vanhoihin verhoihin viestin autoilijoille: MEKIN OLEMME LIIKENTEESSÄ. LUPAATKO AJAA VAROVASTI? Viimeisellä tunnilla marssimme julisteidemme kanssa ylikulkusillan pyörätielle ja pitelimme kankaita niin, että sillan ali ajavat autoilijat pystyivät ne lukemaan. Lisäksi vilkutimme autoille ja oppilaiden suureksi iloksi suurin osa vilkutti takaisin tai näytti peukkua. Erittäin onnistunut päätös meidän viikolle :) 




Lisäksi viikkomme mahtui mukavia vierailuja kun eskariopet vierailivat tiistaina ja perjantaina kummioppilaat olivat järjestäneet meille matematiikka- ja pelitunnin. Käsitöissä harjoiteltiin ompelua ja liikunnassa yleisurheilua. Lisäksi kävimme poseeraamassa koulukuvissa. Aapisen tarinassa tutustuimme uuteen ystävään Sami Saukkoseen. Mitähän kivaa meillä on luvassa ensi viikolla?  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti