sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Retki Kierrätyskeskukseen

Perjantaina 24.11 vietimme Vihreää perjantaita ja matkustimme junalla Koivukylän kierrätyskeskukseen. Heti kahviossa kohtasimme iloisen näyn, kun meidän omat taideteoksemme olivat esillä kahvion seinällä. Töiden ihastelun lomassa oli hyvä syödä eväät. Samalla energiansäästöjulisteet laitettiin open reppuun ja tilalle kiinnitettiin lelumainokset, jotka kannustavat leluista huolehtimiseen ja turhan ostamisen välttämiseen. Upeat ja värikkäät mainokset keräsivät heti kiitosta. 



Eväiden syömisen jälkeen kävimme hieman kiertelemässä ja haimme oppilaille kierrätyskirjat ihka omiksi. Sen jälkeen pääsimme seuraamaan nukketeatteriesitystä, jossa metsän eläimet seikkailivat.

Esityksestä opimme, että ystävät ovat paljon tärkeämpiä kuin tavarat.



Tavaran taakka-työpajassa oppilaat pääsivät arvailemaan, mistä raaka-aineesta tutut tavarat on tehty. Lisäksi tutustuttiin siihen, kuinka paljon luonnonvaroja eri tavaroiden valmistus kuluttaa.  





Retki Kierrätyskeskukseen oli mukava ja opimme paljon uutta ympäristöstä huolehtimisesta. Koululla kerrattiin vielä yhdessä, mitä päivästä oli jäänyt mieleen ja pidettiin yhteinen lukuhetki. Sen jälkeen olikin mukava suunnata viikonlopun viettoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti